Dog chow senior kip 14 kg

€41.95

Product Code: 208081

Speciaal ontwikkeld voor de veranderende behoeftes van oudere honden met 27% eiwit, 10% vet en 23 vitaminen en mineralen.

Rijk aan vlees met hoogwaardige kwaliteit kip en uitgebalanceerd met rijst, maakt dit de volledige voeding voor oudere honden vanaf 7 jaar. De hoeveelheden eiwit en vet zijn aangepast om het ideale lichaamsgewicht van oudere honden te helpen ondersteunen. Het is samengesteld met de juiste balans van voedingswaarden voor de botten, gewrichten en tanden van uw hond en om een gezonde spijsvertering te helpen ondersteunen.
 

Botten, gewrichten en gebit:

DOG CHOW Senior met Kip & Rijst bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid calcium, fosfor, vitamine D en eiwitten om de sterke botten, gezonde gewrichten en gebit van uw hond te helpen behouden.
 

Spijsvertering:

DOG CHOW Senior met Kip & Rijst is samengesteld met rijst en een speciale combinatie van natuurlijke vezels van cichorei en bietenpulp. Rijst draagt bij aan een makkelijke verteerbaarheid. Cichorei is een bron van natuurlijke prebiotica. Het is bewezen dat cichorei het aantal goede bacteriën in de darm vergroot en dat het de gezondheid van de darmen verbetert. Bietenpulp verbetert de kwaliteit van de ontlasting.
 

Opname van voedingsstoffen:

Goed kauwen helpt schrokken te voorkomen en het bevordert een goede verteerbaarheid en een optimale opname van de voedingsstoffen.

Kwantumkortingen

U kunt geld besparen op dit item wanneer u er meerdere tegelijk koopt. De onderstaande tabel toont de minimale vereiste hoeveelheden om te profiteren van deze aanbiedingen en hoe hoog de kosten zullen zijn

Hoeveelheid Prijs per eenheid
2+ €40.95

Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf een beoordeling