Hooper houtsnippers 25 ltr

€8.99

Product Code: 347761

Fabrikant: Wooper

Dit artikel, minimale afname 2 stuks, is uitsluitend leverbaar door onze eigen bezorgdienst in de navolgende postcodes:

2760 - 2761 /  2902 - 2914 / 3059 / 3066 - 3069

Hooper houtsnippers

De Hooper houtsnippers wordt geproduceerd van de hoogste kwaliteit gerecycled hout, speciaal voor de sanitaire behoeften van dieren. Deze snipper is een stuifvrije milieuvriendelijke sanitaire vulling van premium kwaliteit voor huisdieren en heeft, dankzij een speciaal droogproces, een zeer goede absorberende werking. De vulling heeft een frisse natuurlijke houtgeur die neutraliserend werkt op onaangename luchtjes en bevat geen schadelijke stoffen.

De houtsnipper is middels een duurzaam proces bacterievrij gemaakt en gezuiverd, het beschadigd of bekrast jouw vloer niet en laat geen sporen achter.

De snipper is gemakkelijk en zuinig in gebruik, het is een lichtgewicht vulling, en wordt daarom aangegeven in liters. Ook neemt deze vulling snel vocht op en absorbeert onaangename geuren, en is daarom ook zeer geschikt voor moederpoes met haar jongen.

Gebruik stuif- en bacterievrije HOOPER WOOD SNIPPER voor het gemakkelijk schoon houden en een goede verzorging van jouw huisdier,.

Voor het beste resultaat:

- vul de bak ongeveer 6 cm diep en egaliseer.

- verwijder voor een goede hygiëne de gebruikte vulling regelmatig  en vul het bij tot aan het oorspronkelijke niveau, hierdoor blijft de bak fris, reukvrij en gaat het langer mee.

- nooit in gebruikte vulling porren of roeren, dit om onaangename lucht te voorkomen.

- maak regelmatig de gehele bak schoon of gebruik de Easy Cat kattenbakvulling.

De Hooper houtsnippers is geschikt voor katten, knaagdieren, vogels, pluimvee en reptielen.

Let op; Niet geschikt voor slangen.


Klant recensies

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf een beoordeling