Royal Canin

 

Kennis & Respect, een 'way of life'

De filosofie van Royal Canin is gebasseerd op kennis en respect voor dieren. Bij Royal Canin staat het dier centraal in de ontwikkeling van de gezondheidsvoeding, de mens komt op de tweede plaats. Royal Canin benaderd de hond en de kat nadrukkelijk als dier zonder het menselijke eigenschappen toe te dichten. Deze benadering maakt Royal Canin wereldwijd uniek en succesvol.

Alle research activiteiten van Royal Canin zijn gericht op de échte klant: de hond en de kat. We gebruiken geen markt- of consumentenonderzoeken maar focussen op het dier zelf. Om het dier beter te kunnen voeden, willen we het beter leren kennen. Dat is het uitgangspunt voor het innoveren van onze gezondheidsvoeding.

 

Gezondheidsvoeding heeft een solide fundament in wetenschappelijk onderzoek en de praktijk. Daarom werkt het Royal Canin onderzoekscentrum intensief samen met veterinaire universiteiten en opleidingen, fokkers en dierenartsen. Deze onafhankelijke professionals beoordelen onze nieuwe voedingen, komen met nieuwe ideeën en verrijken onze kennis over rassen.

 

Royal Canin heeft één doel: het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de hond en de kat. Een streven dat steeds meer weerklank krijgt in de samenleving. Niet in de laatste plaats omdat gezondheidsvoeding zichtbare voordelen biedt voor de conditie en het welzijn van het dier.

 

De voedingen van Royal Canin kunnen een bijdrage leveren aan de gezondheid van het dier. Voeding kan bijvoorbeeld huid en vacht en de gewrichten ondersteunen, een bijdrage leveren aan een gezond gebit en de natuurlijke weerstand van pups en kittens helpen ondersteunen.

Er zijn geen producten gevonden.