Algemene Voorwaarden

Algemeen: Met uw bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden zoals hieronder omschreven. Een overeenkomst komt tot stand nadat door dierenbenodigdheden Nesselande een bevestigingsemail is gedaan ten aanzien van het door u bestelde. 
Onze leveringsvoorwaarden zijn gebaseerd op de wet "kopen op afstand" volgens de Europese richtlijnen. 
Prijzen:
Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. 
Aanbiedingen:
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. 
Levering:
Wij leveren door geheel Nederland - België - Duitsland. 
Betaling:
Leveringen worden uitsluitend na vooruitbetaling gedaan. 
Betaalmogelijkheden
Wij maken gebruik van twee Paymentproviders, te weten PayPal en MultiSafepay.
PayPal
De paymentserviceprovider PayPal is een internationale provider die al jaren gespecialiseerd is in veilige online betalingen.
Lees op 
www.paypal.nl hoe u een PayPal account kunt aanmaken en lees daar hun voorwaarden.
MultiSafepay
Dit is nog een relatieve jonge paymentserviceprovider die de meest voorkomende betalingsmogelijkheden aanbieden.
1. iDEAL
2. Overboeking Nederland
3. Visa
4. Mastercard
5. Mistercasch
6. Overboeking België
Print order form

Met Print order form, wordt u niet doorverwezen naar één van onze payment serviceproviders (MultiSafepay of PayPal), maar verschijnt er een document van uw geplaatste order met daarin onze bankgegevens. Dit document kunt u uitprinten en gebruiken om een bankoverschrijving te doen bij uw eigen bank.

Dierenbenodigdheden-Nesselande


Swift/Bic: ABNANL2A 
Iban-code: NL67ABNA0564278327 
LET OP:
Voor IDEAL betalingen en overboekingen hoeft u niet meer in te loggen.

Alleen voor Visa / Mastercard moet bij MultiSafePay ingelogd worden.
Zowel onze webshop als PayPal en MultiSafepay maken gebruik van een SSL beveiligde verbinding.
Bezorging:
Wij streven ernaar na ontvangst van het factuurbedrag uw bestelling via onze eigen bezorgdienst binnen 5 werkdagen bij u aan huis tot de voordeur af te leveren. 
 
 
Bezorging:
Bezorging via TNT post en DPD. (hiervan is uitgesloten: diepvries, kattenbakvulling en bodembedekking.) Bestellingen boven de 30 kilo en buiten het postcodegebied 2711 t/m 3089 kunnen uitsluitend bij ons afgehaald worden in Rotterdam 
Afhalen:
Afhalen van uw bestelling is ook mogelijk.  Bestelde producten kunnen na onderling overleg binnen 5 werkdagen afgehaald worden op het volgende adres: 
Piet Zwartstraat 6
3059 PL Rotterdam. 
Retourrecht:
Reclamaties dienen binnen 24 uur na aflevering via telefoon - email - of post gemeld te worden. Wilt u een artikel retourneren dan kan dit binnen 7 dagen na aflevering. Retourzending kan alleen plaatsvinden indien het artikel zich in de originele , onbeschadigde en ongeopende verpakking bevind. De gemaakte kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Niet voldoende of geheel niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen en weer retour afzender gezonden. Voeding en of andere bederfelijke waren, medicijnen en bodembedekkers zijn uitgesloten van deze regeling. Wanneer wij de goederen in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het factuurbedrag binnen 14 dagen naar uw rekening overmaken. 
Aansprakelijkheid:
Dierenbenodigdheden Nesselande kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de gezondheid van uw huisdier ten gevolge van het gebruik van de producten, zeker niet, indien dit te wijten is aan verkeerd gebruik. Bij het gebruik van het product dient de handleiding in acht te worden genomen .Bij twijfel over de gezondheidstoestand van uw huisdier dient u uw dierenarts te raadplegen. De aansprakelijkheid van dierenbenodigdheden Nesselande is altijd beperkt tot het totaalbedrag van de bestelling. Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. 
Indien u geen gebruik meer van dierenbenodigdheden Nesselande wilt maken kunt u dit door geven aan onze klantenservice. Uw gegevens worden dan uit onze administratie verwijderd. 
Privacy verklaring:

 

Uw privacy is gegarandeerd. Alle persoonlijke gegevens worden door dierenbenodigdheden Nesselande strikt vertrouwelijk behandeld en blijven ontoegankelijk voor derden. De gegevens worden uitsluitend gebruikt ter afwerking van de bestellingen. De gegevens worden nooit verkocht of verhuurd. U heeft het recht om hier de opgeslagen gegevens over u zelf in te komen zien. Alle door u opgegeven gegevens staan hier lokaal, dus een derde partij heeft totaal geen toegang tot onze database.